~~May We Take Your Order~~

Name:
Email Address:
Contact Number:
Delivery Address:
Item(s)Code & Colour
Payment Method Maybank Account
CIMB Account
Delivery Method
Order Locations Peninsular Malaysia
Sabah&Sarawak
Suggestion & Comments

Put a website form like this on your site.

Sunday, 24 April 2011

Tudung Express Denim


Hye kawan2..kamuhome ade koleksi baru tudung sarung. Jenis kain ni kain jeans tp sedap sgt pakai tw. Sesuai untuk muka yang besar ckit tp klu muka kecik pun cntik juga pakai, boleh tmbah dengan aksesori kerongsang. Seriusly mmg cntik sangat tudung ni. Bahagian belakang dia dijahit macam sarang labah-labah..hehe..klu tak dpt kn mmg rugi tw cz tudung ni mmg cntik n stock yg ade pun terhad tw tp klu ramai permintaan nnt kamuhome akn buka tuk pre-order la..sesape yg berminat blh terus email ke kamuhome@yahoo.com ye...siape cpt dia dpt..hehehe



Makluman : Penghantaran barang akan buat dgn mggunakan pos laju shj ye dan penghantran barang akan dilakukan sehari lps pembayaran dibuat..





* Soryy sesangat cz kualiti gambar kurang elok la..:(





Material : kain jeans (jenis lembut)

Saiz : Medium (tak terlalu besar n tak terlalu kecik)


Harga : RM 35 (tak termasuk shipping fees tw ^_^)



kod : Jeans 1 - SOLD OUT la...


( kt awning tudung ni ade batu swarovski mmg cntik sgt )


bahagian belakang tudung sarung jeans ni..mmg cantik sgt..hehe


kod : Jeans 2 - Sold Out

kod : Jeans 3 - Sold out

kod : Jeans 4 - Sold Out


kod : Jeans 5 - SOLD OUT

kod : Jeans 6 - Sold Out


Shawls KaMuHome..




Shawls ni senang pakai cz jenis kain jatuh tu. Setiap shawl dicantikkan lagi dengan jahitan benang colour lain. Minat sgt shawl ni cz cntik n senang pakai.Stock terhad tw cz byk dh abs..


Harga : RM13 ( tak termasuk shipping fees dan inner ^_^)


kod : Home 1 - Sold Out

kod : Home 2 - Sold Out

kod : Home 3 - Sold Out

2 tone, kombinasi warna yang cntik..:)

kod : Home 4 - Sold Out

Inner




KamuHome de jual inner skl tw. Senang tak yah cr-cr kat luar g dh. Kat KamuHome semuanye complete tp stck terhad ye..sape dulu dia dapat..hehe..inner yang KamuHome nk jual ni ade yang jenis mcm gambar pakai shawl kat atas dan satu lagi yang ade awning kat depan tu... 




Material : Cotton

Harga : RM 5.00 (biase)

RM 6.00 (awning)



Contoh inner awning di pakai dengan shawl KamuHome.:)



Dari atas : In 1 (hijau aun pisang) Sold out 

In 2 (coklat)- Sold out

In 3 (pink ) Sold out

In 4 (kelabu) Sold out

In 5 (dark coklat) Sold out

In 6 (hitam)- Sold out

In 7 (oren) Sold out



Harga : RM 6.00 ( tak termasuk sheeping fees k ^_^)




Dari bawah : Innr 01 (Hitam)- Sold out

Innr 02 (dark coklat)-Sold out

Innr 03 ( biri turquoise)-Sold out

Innr 04 (maroon) -Sold out

Innr 05 (hijau lembut) -Sold out




Harga : RM 5.00 (tak termasuk shipping fees)

No comments:

Post a Comment

Post a Comment